Toine van Peperstraten en Dionne Stax nieuw presentatieduo voor AVROTROS op Radio 1

Toine van Peperstraten en Dionne Stax zijn de presentatoren van een nieuw AVROTROS-programma op NPO Radio 1. Het programma is vanaf 1 januari 2020 doordeweeks te horen van 14.00 tot 16.00 uur. 

Bart Barnas, mediadirecteur AVROTROS, is zeer verheugd: “Toine is al 15 jaar te horen op de radio en brengt een schat aan ervaring mee. Dionne is met haar sterke journalistieke achtergrond een aanwinst voor dit middagprogramma. Ik ben ervan overtuigd dat ze samen mooie radio gaan maken waarin het nieuws, de achtergronden, sport, maar bijvoorbeeld ook consumentenbelangen op toegankelijke wijze worden behandeld.”

Toine van Peperstraten: “Ik ben zo gek op radio maken dat ik niet lang hoefde na te denken toen de kans werd aangeboden om dit -naast mijn werkzaamheden voor Fox Sport- dagelijks te gaan doen op NPO Radio 1. We gaan de komende maanden hard met elkaar aan de slag om dit middagprogramma verder te ontwikkelen. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan voor AVROTROS.”

AVROTROS op NPO Radio 1

Het nieuwe radioprogramma van Dionne en Toine is vanaf 2020 doordeweeks van 14.00 tot 16.00 uur te horen op NPO Radio 1. EenVandaag Radio zal daardoor op werkdagen te horen zijn tussen 16.00 en 17.00 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*