Tineke de Nooij komt met biografische podcast


Tineke de Nooij is al bijna zestig jaar actief in de omroepwereld. Ondanks dat ze binnenkort alleen nog op zaterdag op NPO Radio 5 te beluisteren is, blijft zij nog volop actief bij Omroep MAX. Binnenkort start zij met een podcast.

De Nooij: „Omroep Max-baas Jan Slagter polste me met het idee voor een podcast. Hij was de deur nog niet uit of ik wist al hoe ik het zou aanpakken: lekker verhalen vertellen over gekke anekdotes uit mijn leven. Tegenwoordig komt iedereen met een boek met memoires, maar de één is nog saaier dan de ander. Dus laat mij mijn herinneringen maar voor de microfoon vertellen. Daar hoor ik.” 

12 Comments

  1. Goed idee van Tineke. Een boek is veel minder toegankelijk. Een podcast kun je beluisteren op allerlei momenten. Tijdens wandelen, koken, sporten, de was doen etc. Voor een boek moet je tijd maken en gaan zitten. En geschreven woord komt nooit zo goed aan als gesproken woord. Ze is tenslotte ook radiomaakster. Geen schrijver.

    • Ze heeft in elk geval de glorie dagen meegemaakt. Ik denk dat ze ook nog steeds betere programma’s maakt dan de nieuwe generatie dj’s die veel lullen maar weinig zeggen.

      • Tja, “de André Hazes top 100”, en je uitzending beginnen met Hazes. Man, man, compleet over the top allemaal. DJ cliché en een geforceerde geknepen stem. Zonde van je stembanden…. Maar ja, het zit veilig weggestopt op de Veluwe. Gelukkig maar.

  2. @Dave Cash ( niet de echte……………was het maar zo)

    Inderdaad;”plaatje maar weer”. Beetje lang nummer graag. Voorstel, “Buffalo Springfield – Expecting to fly ?”

  3. Zou het een boek worden dat ligt het zo bij de slegte. En Juul, is het de keus van Tineke zelf dat ze van vijf dagen naar twee dagen ging, en vervolgens vanaf Okt. alleen nog op Zat. uitzending heeft.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*