Tim Hofman: Geen meldingen gehad van misdragingen DWDD

De Volkskrant is gisteren met een artikel gekomen over de ongezonde werksfeer De Wereld Draait  Door en zelfs grensoverschrijdend gedrag door Matthijs van Nieuwkerk. Er gaan geruchten dat Tim Hofman meldingen hiervan heeft ontvangen, maar dit niet -zoals The Voice- wilde onderzoeken, omdat BOOS net als DWDD onder BNNVARA zou vallen. Tim Hofman ontkent dit via social media. 

Tim Hofman: ‘Stuk net gelezen en ben ook geschrokken. op alle vlakken buitensporig. zelf ben ik er vaak te gast geweest, dit nooit meegekregen. de directie moet zorgen dat dit nooit meer gebeurt, en ze hebben mij en de redactie van BOOS ook op het hart gedrukt dat ze het daar me eens zijn.

Er gingen volgens mij altijd wat geruchten rond via media, die kende ik, net als jullie. ook geen meldingen gehad bij BOOS, zoals dat bij TVOH wel geval was. 

En wie denkt dat wij daar voor weg zouden kijken omdat we onze eigen broodheer niet voor de schenen zouden durven schoppen herinner ik graag aan de niet malse brief die we met BOOS aan onze zenderbaas (toen Kunzler) schreven in Parool, 2016.

Enfin, goed dat de Volkskrant dit opgetekend heeft. en nogmaals: alles wat in dat stuk staat gaat alle perken te buiten en mag nooit meer gebeuren.’

6 Comments

  1. Hypocriet, want als hij de geruchten heeft gehoord (en die moeten toch wel erg sterk en luid zijn als je in hetzelfde omroeppand zit), dan ga je op onderzoek uit of roep je op tot het melden van misstanden. Zoals Tim dit ook heeft gedaan bij The Voice.

    • Helemaal mee eens wel de commerciële zenders aanpakken maar geen hand in eigen boezem met ons belasting geld. Tim Hofman is een grote Farizeeën!! Bah

  2. Jaja het gras is groener bij de buren (in negatieve zin)
    De rot zit binnen bnnvara. Ben benieuwd of dit ook bij andere npo omroepen speelt. Dus Tim je kan weer je programma boos vullen.

  3. Bij ON zijn ze er als de kippen bij om allerlei megastraffen uit te delen – waarvan ik toch sterk vermoed dat het meer met de ‘verkeerde’ mening te maken heeft dan met daadwerkelijke grove schendingen.

    Bij BNNVARA kan alles, want Frans Klein hè.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*