Talpa stopt met AstroTV

Talpa Network heeft besloten om per 1 januari 2020 te stoppen met de live uitzendingen van AstroTV die nu overdag op Net5 worden uitgezonden.

In de nacht vervallen per die datum op Net5 en de overige Talpa Network zenders ook de voorgeprogrammeerde uitzendingen van AstroTV. Partner Smart Media Services b.v. (SMS b.v.) continueert per 1 januari AstroTV, maar dan online, telefonisch en via de app. Hierdoor kunnen mensen nog steeds advies vragen van gescreende mediums.

Talpa Network is vanaf 1 januari 2020 op geen enkele wijze meer bij AstroTV betrokken. Op Net5 wordt per 1 januari overdag een heel andere programmering uitgezonden. Het besluit van Talpa Network om te stoppen met AstroTV hangt samen met de aangescherpte positionering van Net5. De komende maanden wordt bekend gemaakt welke programma’s de uitzendingen van AstroTV overdag en in de nacht op de Talpa Network zenders gaan vervangen.

4 Comments

  1. Ben wel benieuwd waar ze dan mee gaan komen overdag.
    Ik zou Disney XD overhevelen naar NET5 overdag en de zender Veronica de hele dag laten uitzenden en daar naast sport een beetje de 60,70,80,90’s sfeer terughalen. Dit ook op radio.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*