Taco Rijssemus ook aan de slag voor Stichting Heppie

Stichting Heppie verwelkomt een nieuw lid in haar Raad van Toezicht: Taco Rijssemus, mediadirecteur van de KRO-NCRV. Taco wil zijn veelzijdige expertise en ervaringen onbezoldigd delen met deze mooie organisatie en hiermee Stichting Heppie ondersteunen om nog meer kwetsbare kinderen die opgroeien in armoede of geen aansluiting hebben vanwege een gedrags- of ontwikkelingsstoornis te kunnen helpen.

 

Taco Rijssemus kijkt uit naar zijn rol binnen de Raad van Toezicht voor Stichting Heppie. Als vader van twee kinderen en echtgenoot draagt hij het werk van Stichting Heppie een warm hart toe. ‘’Een kind moet kind kunnen zijn en onbezonnen kunnen genieten in een omgeving die vertrouwd en veilig voelt. Stichting Heppie helpt kinderen waar het minder meezit. Het doet mij veel plezier een bijdrage te kunnen leveren aan deze mooie organisatie.’’

De Raad van Toezicht is het adviserende en controlerende orgaan van Stichting Heppie dat op dit moment bestaat uit vijf leden. De leden van deze raad brengen hun kennis, ervaringen en expertise in.

Rijssemus is mediadirecteur van KRO-NCRV, de grootste publieke omroep van Hilversum. De afgelopen jaren heeft Rijssemus leiding gegeven aan het fusieproces van KRO en NCRV. Hij
heeft een zeldzame veelzijdigheid, waardoor hij zowel in de commerciële als de publieke sector goed weet te manoeuvreren. Voorheen was hij Managing Director van SBS Productions.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*