Streamingdienst Disney+ verhoogt prijzen

Disney+ heeft aangekondigd de prijzen voor zowel nieuwe als bestaande abonnees in Nederland te verhogen. Dat meldt Streamwijzer.nl vandaag.

De maandelijkse kosten stijgen van €9,99 naar €10,99 en het jaarabonnement gaat van €99,90 naar €109,90. Nieuwe klanten zullen de nieuwe prijzen vanaf 1 november 2023 zien, terwijl bestaande abonnees vanaf 6 december 2023 meer zullen betalen. Dit komt na een eerdere prijsverhoging in januari van dit jaar. Tegelijkertijd biedt Disney+ een tijdelijke promotie aan: nieuwe en terugkerende klanten die tussen 6 en 20 september een abonnement afsluiten, betalen slechts €1,99 per maand voor de eerste drie maanden, wat een korting van 80% betekent. Na deze periode geldt de nieuwe, hogere abonnementsprijs.

4 Comments

  1. Al die streamingdiensten blazen zichzelf steeds meer en meer op met die prijsverhogingen. Zou juist met zoveel keuze aan streamingdiensten de prijzen juist klein moeten houden omdat een mens maar 1 ding tegelijk kan kijken. Of kom gewoon met totaalpakketten voor een bundel aan streamingdiensten waarin b.v. Netflix, Videoland en NLZIET en Disney zit zodat je voordeliger uit bent dan allemaal losse abo’s.

  2. Door al die hoge prijzen en vooral het versnipperde aanbod gaat Kodi weer razend populair worden. Stel Tim Kuik en al die entertainment platformen de vraag “wat bied Kodi aan?”, krijg je steevast het verkeerde antwoord.

    Een Netflix, een Disney+ en een HBO max (en anderen) moeten eens de samenwerking gaan opzoeken, als in elkaar content doorgeven en nee, je hoeft niet het nieuwste seizoen van House of the Dragon (of The Witcher/The Mandalorian) gelijk op alle platformen te hebben maar na twee of drie jaar (zoals bij films op TV), dat moet redelijkerwijs mogelijk zijn. Maar ja, probeer ze DAT maar eens aan het verstand te peuteren . . .

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*