‘Stilte opname/ On air’-film brengt oud KRO gebouw tot leven

Vandaag hebben de Heyl Brothers een korte film gelanceerd waarbij de oude en nieuwe generatie filmmakers bijeen worden gebracht. Zij slaan de handen in een en brengen een hommage aan televisie zoals het vroeger was. Dit wordt gedaan door leven te blazen in het oude KRO gebouw aan de Emmastraat als decor voor dit project.

De Heyl Brothers gebruiken hun visuele flair om het script van Jasper Kelderman in één enkele, spectaculaire take tot leven te brengen. Ze brengen je terug naar de KRO Studio in de jaren ’70 en laten je een blik werpen in de geschiedenis van dit monumentale gebouw.

Met behulp van oud-KRO directeur Ton Verlind zijn er in deze film verschillende oud-KRO’ers te zien. Ook televisiepersoonlijkheden zoals Joep Sertons en Sipke Jan Bousema hebben een rolletje in deze korte, maar krachtige hommage. Met de crew van Action Reaction Productions en een grote cast is er een mooi eerbetoon neergezet en heeft ook het oude KRO gebouw nog een keer in volle glorie kunnen stralen.

Verhaal:
De redacteur van een hoorspel moet er van zijn baas voor zorgen dat een controversiële scene niet wordt uitgezonden. Als hij zijn tocht maakt door de levendige studio vol creatieve, levenslustige mensen begint hij steeds meer aan zijn opdracht te twijfelen… Kijk voor meer info en ‘behind the scene’opnames op de website. 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*