Sterren NL Radio start in nieuwe radiostudio

Sterren NL Radio heeft een nieuwe studio in gebruik genomen. De nummer 1 in Nederlandstalige muziek heeft een gloednieuwe DJ tafel en mengtafel die helemaal is afgestemd op de gebruiker. Zo is de studio nu ook beter geschikt voor het opnemen van podcasts. Natuurlijk blijft het Sterren NL Café onderdeel van de nieuwe radiostudio. 

Met de oplevering van de radiostudio zijn twee werkplekken gemaakt voor het optimaal produceren van live-uitzendingen, voicetracks en podcastopnames. Uit een inventarisatie van de makers is een wensenlijst voortgekomen dat als leidraad diende bij de verbouwing van de radiostudio. Zo zijn de werkplekken met vertrouwde functionaliteiten en uniform ingericht waardoor ze ook geschikt zijn als uitwijkmogelijkheid bij calamiteiten.

Joost Strootman, eindredacteur Radio 2/3FM/Radio 5 en Sterren NL, is blij: “De nieuwe studio van Sterren NL geeft ons nog meer mogelijkheden om de grote groep liefhebbers van Nederlandstalige muziek 24/7 te bedienen. Tegelijkertijd bieden we alle makers binnen AVROTROS de perfecte plek om hun podcast op te nemen en te produceren.”

De nieuwe radiostudio van Sterren NL is tot stand gekomen in samenwerking met DigiNet, Music & Images, Media Utilities en Red Bee.

3 Comments

  1. Onzin, De commerciële radio branden hun vingers niet eens aan Nederlandstalige volksmuziek. Dit is ook een taak van de NPO. Publieke radio is er ook voor liefhebbers van het Nederlandse lied, ook als het niche is.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*