STER zoekt een Digital planner

Nauwkeurige planner gezocht met verstand van digital advertising!

Je dag begint met een kop écht goeie koffie en met een praatje met je collega’s. Ondertussen log je in op één van de trading platforms waarop we onze online inventory verhandelen en kijk je wat de campagnes gisteren hebben gedaan. “Hé, dit gaat niet goed!”; je ziet dat sommige campagnes hun target niet gaan halen. Je bespreekt met de betreffende Yieldmanager wat nodig is om deze campagnes alsnog ‘te redden’. Je neemt contact op met de mediabureaus, trading desks en adverteerders en denkt mee over de mogelijkheden om alsnog de budgetten volledig uit te plaatsen. Je draait aan de knoppen en besluit morgen first thing te kijken of het effect heeft gehad.

Na de lunch (in het restaurant of op de nabij gelegen hei) kun je er weer tegenaan en verwerk je de (aan)vragen van diverse klanten die in je mailbox zijn verschenen. Je kunt goed merken dat digital groeit als kool! Accountmanagers zoeken je op om over voorstellen mee te denken voor display- en videocampagnes van de top 100 adverteerders. Wat zijn voor je klant de mooiste plekken op de meest relevante sites van de programma’s van de publieke omroep? Wat zijn de alternatieven?

Je leert de media-inkopers kennen en weet wat ze willen en waar ze naar kijken. Gedurende de dag verwerk je alle wijzigingen en draai je diverse rapporten uit, voor je klanten maar ook voor jezelf. Je wilt immers weten hoe de performance van ons hele netwerk is. Je rondt de dag af met het maken van een voortgangsrapportage voor één van je klanten. Uiteraard geef je hierbij adviezen om nog meer rendement uit de campagne te halen; wellicht kun je de klant ervan overtuigen om daarvoor extra budget in te zetten?

Geen dag is hetzelfde. De techniek verandert continu en je kunt zelf meedenken over het inrichten van je eigen werkzaamheden. Online is nog volop in ontwikkeling en je functie daardoor ook. Doorgroeien is haast vanzelfsprekend. Je werkt, net als alle collega’s bij Ster, hard en resultaatgericht. Daarnaast is er ook tijd voor ontspanning. Frisse energie opdoen met een wandeling op de hei, onze vrijdagmiddagborrel, onze jaarlijkse pubquiz, een event op zijn tijd. Je komt in een heel leuk en professioneel team terecht dat meebouwt aan de digitale toekomst van de NPO.

SOLLICITEER

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*