STER zoek een trainee salesoperations

Wil jij je entree maken in het mediaplanningvak? Dan is dit traineeship een uitgelezen kans voor je!

Als trainee zal je onder begeleiding, in circa een jaar tijd de verschillende aspecten van onze afdeling Salesoperations ontdekken. Je gaat je de afwisselende werkzaamheden binnen de teams eigen maken. Je krijgt de kans om bij de verschillende disciplines en mediumtypen een aantal maanden mee te kijken, mee te lopen en mee te werken (de snelheid is mede afhankelijk van je eigen ontwikkeling). Ook zal je worden betrokken bij de lopende projecten. Het einddoel van het traineeship is een passende aanstelling binnen een van de teams van Salesoperations. Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Profiel
• Je hebt een MBO-niveau 4 of HBO diploma (of afstuderend), bij voorkeur in de financiële of commerciële richting.
• Je hebt maximaal 1 jaar werkervaring en je bent commercieel, ondernemend, inventief, communicatief vaardig, niet bang voor veranderingen en je kunt goed samenwerken.
• Je hebt gevoel voor cijfers, je bent analytisch, accuraat, een teamplayer en komt in het klantcontact correct en vriendelijk over.
• Uiteraard ga je vlot om met geautomatiseerde systemen.

Over afdeling Salesoperations
Salesoperations is een commerciële en operationele binnendienst afdeling en bestaat uit drie disciplines en vijf teams. Planning (2 RTV teams, 1 digital team) is verantwoordelijk voor de campagne aanvragen op TV, radio en digital; boekt, optimaliseert en monitort de campagnes, adviseert de klant over de verschillende mogelijkheden/alternatieven en staat hierbij dagelijks (telefonisch en per mail) in contact met onze klanten.

  • Team Inventory verzorgt het voorraadbeheer (vraag/aanbod afstemming) en diverse rapportages over vraag en aanbod. Daarnaast verantwoordelijk voor het beheer van het programmaschema i.o.m. schemazaken van de NPO en het behandelen van restzendtijdcampagnes.
  • Team traffic verzorgt dagelijks het uitzend klaarmaken van onze reclameblokken op Tv en radio en stuurt deze naar de eindregie van de NPO. Zij keuren de commercials inhoudelijk en zorgen voor de juiste inzet van de verschillende spotversies en ordening van de blokken.
  • De verschillende teams werken nauw samen met elkaar èn met de overige afdelingen binnen Ster. 

Ster biedt 
Een uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een prettig teamverband. Je werkt in een interessante en dynamische commerciële branche. Daarnaast biedt Ster aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*