Breng je stem uit voor de Online Radio Awards 2018

Het radiolandschap is volop in beweging! Zo is het online radio luisteren sterk in populariteit gestegen, komen er steeds meer ‘internet only’ stations en groeit het aantal podcastluisteraars dagelijks. De stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en mediaplatform Spreekbuis.nl starten daarom dit jaar met uitreiking van de Online Radio Awards. Met dit initiatief worden er voor het eerst in de Nederlands radiogeschiedenis prijzen uitgereikt voor ‘internet only’ radiomakers en podcasters.

De Online Radio Awards worden voortaan jaarlijks uitgereikt aan de meest opvallende online radio makers. Er worden Online Radio Awards uitgereikt in de categorieën:

– Beste online radiostation
– Beste podcast
– Beste online presentator/presentatrice
– Beste online radio ambassadeur

Het publiek kan op deze website zelf stemmen op zijn of haar favoriete online radiostation, podcast en presentator. De jury kiest uit de short list met de meeste stemmen de winnaars. De vakprijs voor ‘beste online radio ambassadeur’ wordt geheel door de jury bepaald. De jury bestaat uit: Pierre Papa (Radiocoach), Richard Otto (Tens Media/ uitgever van Spreekbuis.nl), Peter Contant (Max Magazine/ GOOISCH…als lifestyle/ voorzitter v-OR), Isabelle Brinkman (Stationvoice RTL/ voormalig dj/vj 3FM en TMF), Erik de Zwart (Voorzitter Stichting Top 40 en mediaondernemer) en Adam Curry (Mediaondernemer). Op dinsdag 4 september om 17:00 uur worden de winnaars van de Online Radio Awards bekend gemaakt in de Mediastad Hilversum.

Stem mee op OnlineRadioAwards.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*