Stefan Stasse start nieuwe podcastserie

We zitten middenin een unieke situatie. COVID-19 zorgt voor een verstilde bubbel in de wereldgeschiedenis. Hoe verandert dit de gedachtes over onszelf en de dingen om ons heen? Onze wereld is snel. Sneller dan ooit. Meer tempo! Beter! Efficiënter! Het mag nooit stoppen. Kan iemand een keer op pauze drukken? Een compleet absurd idee, natuurlijk. Tot maart 2020. Toen werd het stil. En nu?

In deze podcast volgt Stefan Stasse tien weken lang een groepje Nederlanders. Ze zijn totaal verschillend, maar hebben sinds kort één ding gemeen: van het één op het andere moment veranderde hun werkelijkheid compleet. Net als die van jou. En mij.

De nieuwe podcast ‘En toen werd het stil’ is een productie van NPO Radio 2 en KRO-NCRV

Presentatie: Stefan Stasse Concept, redactie & montage: Josephine Hoogland & Evelien Veldboom
Research: Alexandra Bronsveld Gedicht: Tessa de Swart
Logo: Loudmouth
Audio-nabewerking: Coen Snijder


1 Comment

  1. Klinkt interessant!

    Het is onvermijdelijk maar eigenlijk moeten niet naar nog sneller en groter maar juist 10 a 20 stappen terug. Niet alles van nu en de toekomst is beter omdat het nieuw. Soms was iets al goed voordat het veranderde of moet je dingen terug draaien. Of opnieuw proberen omdat het toen niet het juiste moment was en nu wel. Het goede vroeger en het goede van nu zou eigenlijk de perfecte toekomst zijn. Wel allemaal samen i.p.v. lijn recht tegenover elkaar. Helaas willen de beleidsmakers iets heel anders en aan die ambities zal de wereld uiteindelijk kapot gaan.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*