Steeds meer mensen willen overstappen op OTT-tv

Steeds meer mensen zijn van plan om hun tv-abonnement volledig op te zeggen ten gunste van een over the top (OTT)-oplossing zoals bijvoorbeeld NLZIET. Dat blijkt uit onderzoek van Telecompaper.

18% van de Nederlanders zegt zijn tv-abonnement ooit op te willen zeggen. 6% van de Nederlanders wil het tv-abonnement al binnen een jaar stopzetten. Dat is tweemaal zo veel als in augustus 2018.

Het kijken van live tv wordt steeds minder populair en ook kleine tv-abonnementen verliezen aan populariteit.

Lees verder op Telecompaper>

4 Comments

  1. Het bevalt mij goed, ik heb al ruim geen abonnement meer van CAIWAY. (Schiedam) Geen gedoe meer met storingen en onvriendelijke helpdesk. Op dit moment heb ik internet via T-Mobiles via een hotspot en een NLZiet, Netflix, Amazone-prime. Meer heb ik niet nodig.
    Tip voor kabelaars, de kijker zou zelf per zender zijn pakket moeten kunnen samenstellen

    • Ik zat het ook te overwegen. Maar bingewatchen gaat niet lekker via mobiel internet. Als je dag bundel op is weer 1gb gratis bijkopen. Ik hoop dat met echte 5g in 2023 ik wel naar ott kan overstappen. Zullen dan tegen die tijd grotere of zelfs onbeperkte dag bundels zijn

  2. Weer zo’n suggestief, maar nietszeggend, zelfs misleidend onderzoek. Mensen willen, zeggen en beloven zoveel, maar doen het niet. Feit is dat bijna alle huishoudens nog steeds een kabelaansluiting hebben en de groei van OTT (Over The Top???)-Tv uiterst gering is, zeker in deze tijden waar iedereen de publieke zenders wil volgen. Maar dat staat allemaal niet in dat onderzoek wat ik ook nog eens niet vrij te raadplegen is. Next.

  3. Nl ziet bevat toch de publieke zenders. Het kan hard gaan als echte 5g met onbeperkt internet er is in 2023. Mijn kinderen kijken bijna geen tv

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*