Steeds meer mensen willen overstappen op OTT-tv

Steeds meer mensen zijn van plan om hun tv-abonnement volledig op te zeggen ten gunste van een over the top (OTT)-oplossing zoals bijvoorbeeld NLZIET. Dat blijkt uit onderzoek van Telecompaper.

18% van de Nederlanders zegt zijn tv-abonnement ooit op te willen zeggen. 6% van de Nederlanders wil het tv-abonnement al binnen een jaar stopzetten. Dat is tweemaal zo veel als in augustus 2018.

Het kijken van live tv wordt steeds minder populair en ook kleine tv-abonnementen verliezen aan populariteit.

Lees verder op Telecompaper>

2 Comments

  1. Het bevalt mij goed, ik heb al ruim geen abonnement meer van CAIWAY. (Schiedam) Geen gedoe meer met storingen en onvriendelijke helpdesk. Op dit moment heb ik internet via T-Mobiles via een hotspot en een NLZiet, Netflix, Amazone-prime. Meer heb ik niet nodig.
    Tip voor kabelaars, de kijker zou zelf per zender zijn pakket moeten kunnen samenstellen

  2. Weer zo’n suggestief, maar nietszeggend, zelfs misleidend onderzoek. Mensen willen, zeggen en beloven zoveel, maar doen het niet. Feit is dat bijna alle huishoudens nog steeds een kabelaansluiting hebben en de groei van OTT (Over The Top???)-Tv uiterst gering is, zeker in deze tijden waar iedereen de publieke zenders wil volgen. Maar dat staat allemaal niet in dat onderzoek wat ik ook nog eens niet vrij te raadplegen is. Next.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*