Statement Linda de Mol

Linda de Mol heeft een statement gegeven naar aanleiding rondom het TVOH-nieuws rondom haar vriend Jeroen van Rietbergen. Ze heeft haar relatie met Jeroen Rietbergen inmiddels verbroken en legt haar werkzaamheden voorlopig neer. Haar statement is hieronder te lezen.


Lieve allemaal,

Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet.

Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten.

Dank voor alle lieve en begripvolle berichten en appjes, dat is het enige dat een beetje troost biedt als je hart gebroken is.

Linda de Mol

3 Comments

  1. Jeetje, daar had John de Mol nooit op kunnen rekenen; dat zijn bedrijf door z’n zwager in gevaar gebracht zou worden. In ieder geval uitermate sneu voor Linda en John.

  2. Werk en privé gescheiden houden was nooit de sterkste kant van de Molletjes. Heel naar voor de kinderen. Beseffen dat pa zijn “macht” misbruikte.

    Verder met de orde van de dag.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*