Blog Jan Slagter: ‘Groots afscheid van Tineke’

Noteer het alvast in uw agenda: zaterdag 29 januari 12.00 uur. Dan start een maar liefst vier uur durend speciaal programma op NPO Radio 5 waarin MAX afscheid neemt van Tineke de Nooij.

Zoals bekend heeft Tineke – 27 april wordt ze 81 – besloten meer van haar vrije tijd te genieten en te gaan reizen. Daarom presenteerde ze op 30 oktober haar laatste ‘TinekeShow’, waarna Erik de Zwart de honneurs waarnam.

Tineke heeft in haar ruim zestigjarige carrière zo veel betekend voor de televisie, maar vooral de radio, dat we haar graag uitgebreid in het zonnetje willen zetten. Bij de extra lange feestelijke uitzending vanuit Beeld & Geluid met haar favoriete muziek en speciale genodigden kan helaas geen publiek aanwezig zijn. Eén van de gasten is Angela Groothuizen. Ik ben blij te kunnen vertellen dat Angela, nog steeds Dolly Dot en komend jaar optredend in de Ziggo Dome met ‘Symphonica in Rosso’, toetreedt tot de MAX-gelederen. Zij is vanaf 5 februari elke zaterdag te horen tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 5 met haar nieuwe muzikale radioshow ‘Angela’.

Er zijn maar weinig coryfeeën in de mediawereld bij wie de voornaam volstaat. Tineke en Angela behoren tot dat selecte gezelschap. Met Angela’s fi jne persoonlijkheid en rijke muziekachtergrond belooft de zaterdagmiddag een feest te worden. Ze heeft toegezegd er een warm en positief programma van te maken met een eigen geluid en veel goede muziek. Ik wens Angela heel veel succes. En tegen Tineke zeg ik: dank dat we al die jaren van je hebben mogen genieten. We gaan je missen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*