Rens Muller: “Gooise matras = Gooise matennaaierij”


De perikelen rond The Voice het landelijke nieuws bepalen lijkt ook andere zaken in de tv-wereld aan het licht te brengen. Humberto Tan heeft zich rond 2015 en 2016 grensoverschrijdend gedragen achter de schermen van RTL Late Night, beweert Albert Verlinde in Shownieuws.


Het wangedrag van Humberto, maar ook van Jeroen Rietbergen zou plaats hebben gevonden in 2015/2016, aldus Verlinde. 

Verlinde: “Waar het mij om gaat is dat Talpa, ITV en RTL moeten onderzoeken wat er gebeurd is bij The Voice, maar ik wil RTL ook oproepen om een breed onderzoek te doen, want blijkbaar was er in die tijd een cultuur waarin dit soort dingen plaatsvonden.”


Mediamaker Rens Muller verbaast zich erover dat Verlinde nu pas met dit verhaal komt. 
Muller: “Albert Verlinde beschuldigt Humberto Tan ervan zich in 2016 grensoverschrijdend te hebben gedragen. Net als Tan had ook Verlinde toen RTL als broodheer. Verlinde stond aan de desk bij Boulevard. Als hij de ballen had gehad, had hij toen dit alles moeten openbaren. Deze aanval is niet anders uit te leggen dan regelrechte matennaaierij.”

Rens Muller is mediamaker bekend van Bicycling, Runner’s World en FuturumMag., het magazine van FuturumShop. Eerder werkte hij voor Voetbal International en Veronica Magazine.


1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*