Spike presenteert de eerste Influencer Battle in Nederland

In navolging op de internetsensatie KSI vs. Logan Paul haalt tv-zender Spike de eerste Influencer Battle naar Nederland op het podium van Spike presents: WFL Final 8 op zaterdag 22 september.Voor de allereerste keer wordt er in Nederland een bokswedstrijd gehouden tussen twee grote Nederlandse influencers. Nesim Najih heeft Anouar Vines uitgedaagd om drie rondes van 1,5 minuut tegen hem te boksen. De komende weken moeten ze keihard trainen om elkaar letterlijk de ring uit te slaan. De voorbereidingen zijn te zien op het YouTube-kanaal van Spike en het gevecht wordt op zaterdagavond 22 september live uitgezonden op Viacom-zender Spike TV tijdens The Final 8.The battle is on!

Nesim ‘Najih’ El Ahmadi (o.a. artiest, presentator, YouTuber en bekend van Supergaande en Concentrate): “Ik wil gewoon de eerste zijn in Nederland die samen met een andere influencer deze boks battle aangaat. Ik had al wat andere mensen uitgedaagd, zij durfden niet. Anouar is wel mans genoeg. Veel mensen denken dat ik minder serieus over hem denk, omdat hij een grappenmaker is. Maar het wordt hard werken en pijn lijden. Ik heb respect voor hem dat hij deze strijd met mij wil aangaan, want die andere jongens zijn gewoon pussy’s. Hoe dan ook ga ik voor een knock-out.”

Anouar ‘Vines’ Alharthe (comedy, sketches en pranks en bekend van Get the fuck out of my house): “Ik ga winnen, omdat ik niet zo’n grote bek heb als Nesim, ik ben de underdog. Ik wil meedoen omdat ik een keer iets anders wil proberen naast grappen maken op internet. Nesim daagde me uit en ik dacht, waarom niet? Het lijkt me leuk om hem de hoeken van de ring te laten zien live op tv. Ik ben er nu nog niet helemaal klaar voor, maar ga er alles voor alles doen. Alles!

Volg alle voorbereidingen van Nesim en Anouar in op het YouTube-kanaal van Spike in Influencer Battle, een productie van Hot Pepper. Vanaf 7 september wordt er iedere woensdag en vrijdag een nieuwe video geüpload. Hierin ondergaan ze onder andere een fittest bij MMA- en kickbokslegende Melvin Manhoef, krijgen ze masterclasses van onder andere Jorina Baars en Anissa Haddaoui en worden ze keihard getraind om ze klaar te stomen voor zaterdag 22 september. De boks battle Nesim Najih vs.Anouar Vines is LIVE te zien tijdens Spike presents: WFL Final 8 op zaterdag 22 september om 20.00 uur op Viacom-zender Spike TV (KPN #13, Ziggo #16). Kaarten voor het event zijn te koop via wfltickets.com.

image image

Over Spike presents: WFL Final 8

Acht van Nederlands meest getalenteerde zwaargewicht kickboksers, BoyBoy Martin, Andrei Stoica, Sam Tevette, Clyde Brunswijk, Fabio Kwasi, Murat Aygun, Fred Sikking en Nordine Mahiedinne, maken zich op voor de zwaarste beproeving ooit in het Nederlandse kickboksen. De winnaar moet drie wedstrijden op één avond winnen, net zoals de K-1 Legendes Peter Aerts, Semmy Schilt en Ernest Hoost. Op zaterdag 22 septemberbepalen ze eens en voor altijd wie de eerste WFL Final 8 Heavyweight belt wint.

Over Spike
Spike is onderdeel van Viacom Benelux en biedt toonaangevend entertainment met een scherp randje, zoals Lip Sync Battle, Ghost Adventures, Ink Master, The Island with Bear Grylls en Team Kops. Met Spike presents brengt Spike de vechtsport dichterbij het publiek met het toonaangevende Bellator MMA, waarin ’s werelds beste vechters het tegen elkaar opnemen in de ring, World Fighting League waar Nederlands vechtsporttalent een podium krijgt en documentaires over de beste Nederlandse vechters. Spike is in het grootste deel van Nederland 24/7 gratis te ontvangen. Kijk Spike 24 uur, 7 dagen per week bij KPN, Telfort, XS4ALL, KPN Play en Glashartmedia op kanaal 13, Ziggo kanaal 16, Caiway kanaal 18 en T-Mobile Thuis kanaal 19.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*