4 Comments

  1. Net zo’n start als andere jaren met Bart Arens. Al jaren het zelfde en waarom eigenlijk? Hij doet het leuk maar het is wel tijd dat de NPO weer eens wat anders gaat proberen. Om te beginnen Serieus Request of iets soort gelijks naar Radio 2 (en de tv programma’s die er bij horen inclusief de finale op NPO1) en daarna de TOP 2000 er achteraan.

    Dit jaar is opnieuw gebleken dat het niet meer past bij 3FM en dat de huidige dj’s zoiets helemaal niet kunnen dragen. Tot 2014 leefde dit element echt in Nederland. Daarna met andere dj’s en een andere beleid op de zender is het kapot gemaakt.

    Verhuizen naar Radio 2 dus. Beide evenementen vanuit het TOP 2000 café (niet meer bij Beeld & Geluid dus) ergens vanuit het land met een groot ernaast voor optredens.

    • Aha, een Serious Request met Suzan en Freek en als laatste nummer iets van Queen. Gaaf! Gepresenteerd door de immer energieke Bard Arends en Stefan Stasse. Alle pleinen uit hun dak! Prachtig plan.

  2. Er zijn weinigen die dit kunnen! Bart is een vakman in hart en nieren. Dat bewijst hij niet al jaren op de radio, maar dat heeft hij ook als een van de bedenkers en producers van Lock ’n Load en Club Caviar bewezen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*