Soundcloud biedt reclamemogelijkheden aan

Na Spotify gaat nu ook Soundcloud de strijd met radiostations aan.

De gratis dienst SoundCloud (audio, video en mobiele advertentieproducten enz.) lanceert tegelijk met de introductie van nieuwe abonnementen: SoundCloud Go en SoundCloud Go+ ook reclameopties. Enige tijd geleden wilde Spotify SoundCloud nog kopen.

De content van muziek- en audiostreamingplatform SoundCloud maakt het makkelijker voor merken om verbinding te maken met hun unieke community van muziek- en audiofans via een scala van advertentiemogelijkheden. SoundCloud’s gratis aanbod van muziek wordt ondersteund door audioreclame, mobiele interstitials, videoadvertenties (in zowel de horizontale als verticale videoformaten) en gesponsorde content. Daarnaast biedt SoundCloud een verzameling van premium content en ervaringsgerichte merkoplossingen die ontworpen zijn om naadloos aan te sluiten op de SoundCloudervaring.

SoundCloud is een samenwerking aangegaan met WebAds in Amsterdam om de audioreclame die luisteraars horen een impuls te geven door middel van display advertising en TargetSpot. Daarnaast heeft SoundCloud de samenwerking met Rubicon Project uitgebreid met gerichte video- en audioreclame in Nederland.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*