Soulshow maakt comeback op NPO Radio 2


Ferry Maat’s Soulshow keert donderdag 24 februari eenmalig terug op NPO Radio 2. 
In het tweede uur van ‘Wout 2Day’ zal Maat om zijn oude programma nog een keer te presenteren op de landelijke radio. Het programma is niet live, maar eerder opgenomen toen Van der Goes in Bonaire op bezoek was bij Ferry Maat. 

Het legendarische radioprogramma is nog steeds 24 uur per dag te beluisteren via Soulshow Radio. De Live Soulshow, iedere donderdag van 20 tot 22 uur vanaf Bonaire, wordt ook doorgegeven bij Mega Classics (Bonaire), Paradise FM (Curaçao), NH-Gooi (het Gooi en omstreken) en bij JammFM (voor groot Amsterdam).

8 Comments

  1. Jammer, zonde en ’n gemiste kans om de Soul-Show permanent terug te halen op de publieke radio. Ik hoor zoveel niks-radio gemaakt en gepresenteerd door slechte radiomakers, waar géén hond naar luistert, dat ik denk : Het enige nog in leven zijnde Radio-Icoon zou toch echt 1 X per week ’n uurtje SOUL SHOW moeten mogen maken. Welke Omroep zou deze gok durven maken ??? Er zijn vele 100.000-den SOUL SHOW liefhebbers die hierop zouden afstemmen . Over de Maat nemen gesproken !!!

  2. Dit is net een show die Rob Stenders moet gaan programmeren op Veronica en dan op de zaterdag avond, krijgt veronica een enorme impuls en veel luisteraars!

  3. Zullen ze ook aandacht besteden aan Northern Soul? In Nederland helaas en onbegrijpelijk, nooit echt populair geweest in Nederland, in tegenstelling tot de UK waar ze met dit genre, met name in de clubs, wegliepen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*