Finale Wie is de Mol? live bij Pathé op het grote doek

De finale van Wie is de Mol? is dit jaar opnieuw te zien op het grote doek van Pathé. ‘Molloten’ kunnen de ontknoping van het 22e seizoen volgen bij 25 Pathé bioscopen verspreid door heel Nederland. De zinderende finale vindt plaats op zaterdag 5 maart 2022 om 20:30u. De ticketverkoop start vandaag. 

Dit is de derde keer dat de finale van Nederlands meest spannende spelprogramma te zien is bij Pathé. De eerdere edities van de Wie is de Mol? finales waren een groot succes. De voorstellingen waren grotendeels uitverkocht. Via de website van Pathé kunnen fans een plek bemachtigen. Tickets kosten €7,50. Er is een aantal tickets in selecte bioscopen beschikbaar voor AVROTROS-leden.

De volgende vestigingen van Pathé doen mee: Amsterdam Arena, Amsterdam Noord, Amsterdam de Munt, Zaandam, Haarlem, Utrecht, Amersfoort, Scheveningen, Den Haag Spuimarkt, Delft, Rotterdam de Kuip, Rotterdam Schouwburgplein, Schiedam, Ede, Arnhem, Breda, Nijmegen, Zwolle, Tilburg, Tilburg-Stappegoor, Eindhoven, Helmond, Leeuwarden, Groningen en Maastricht.

Voor tickets en meer informatie: klik hier.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*