Omroep ON! start met actualiteitenprogramma Ongehoord Nieuws

Vanaf volgende week presenteren Ahmed Aarad en Arlette Adriani het middagprogramma Ongehoord Nieuws.

Het nieuwe actualiteitenprogramma van omroep Ongehoord Nederland is iedere dinsdag en donderdag om 12:15 te zien op NPO1 en wordt live vanuit Den Haag uitgezonden.


5 Comments

  • @Opa Fladder: op zich heb je gelijk maar het is zo dat dit voorlopig het enige tijdvak is dat Ongehoord Nederland kan uitzenden!

   Zeker op de tijdsloten 19.00-20.00 en 22.30-23.30 hoeft Ongehoord Nederland nog niet op uitzendtijd te rekenen want dat is in handen van BNN/VARA en dan moeten wij als klootjesvolk vooral links geïndoctrineerd worden. En op deze prime time tijdstippen mag er vooral niets positief over de PVV en Geert Wilders gezegd worden. Wel over de PVDA, D66, Groen Links en ook CDA/VVD.

   Zeker nu de gemeenteraadsverkiezingen er aan komen!

   • Echt weer een rechts huilie huilie verhaal want rechts kan zelf ook nul komma nul kritiek hebben. Maar zelf wel de grootste mond over anderen hebben en schofferen. Wat omroep ON verder betreft, prima het er is ook al vind ik het een lachertje met verkondigen van het rechtse bangmakerij geluid.

    • @Duijzers: rechts huilie huilie verhaal? laat me niet lachten. Huilie, huilie verhalen is door links uitgevonden! Vooral klimaatverhalen. Ik ben benieuwd of jan modaal nog zo blij is met 35 miljard aan klimaatplannen door dit kabinet als het eens flink pijn in de portemonnee gaat doen.

     Dan eens kijken of de gemiddelde Nederlander er nog zo blij mee is. Ik denk dat dan vooral links van huilie huilie klimaatverhalen beticht word.

     Bovendien is er nu Ongehoord Nederland omdat Omroep WNL als rechtse omroep een flop is geworden

 1. Eerste uitzending van Ongehoord Nieuws wordt na 15 minuten al onderbroken door door de huldiging van de Olympische sporters, te zien bij de NOS van 12.30 tot 13.30 uur. Daarna komt Ongehoord Nieuws nog even terug tot 14.00 uur.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*