Sony lanceert streamingdienst Bravia Core

Sony introduceert vandaag de BRAVIA CORE streaming service in de Benelux. BRAVIA CORE biedt een brede selectie van de nieuwste filmreleases, blockbusters en filmklassiekers in hoge beeldkwaliteit en wordt exclusief gelanceerd voor de nieuwe BRAVIA XR-tv’s.

BRAVIA CORE komt voort uit een samenwerking met Sony Pictures Entertainment (SPE) en brengt entertainment en technologie samen. Deze service is speciaal ontwikkeld om Sony tv consumenten speelfilms en andere content in ultieme beeldkwaliteit te bieden.

Een aantal speelfilms wordt standaard meegeleverd op alle nieuwe BRAVIA XR-modellen. Dit voor onder meer de MASTER Series A90J4K HDR OLED-tv’s en de X90J4K HDR Full Array LED-tv’s. Consumenten van deze tv’s kunnen genieten van een selectie van enkele van nieuwe en klassieke SPE titels en de grootste IMAX Enhanced-collectie. BRAVIA CORE is de eerste tv met Pure Stream technologie voor een vrijwel lossless, UHD BD-equivalente kwaliteit met streamingsnelheden tot 80 Mbps.

Keith Le Goy, President van Worldwide Distribution and Networks, Sony Pictures Television: “We brengen ons entertainmentaanbod in de hoogste kwaliteit naar de consumenten via de Sony-technologie van onze televisies. De BRAVIA CORE-videodienst is inbegrepen bij iedere BRAVIA XR-tv en biedt de ultieme thuiskijkervaring

Met een BRAVIA XR-tv kan BRAVIA CORE-krediet worden gebruikt om te kiezen uit minstens 300 titels, waaronder VenomPeter RabbitGhostbustersBlade Runner 2049 en Jumanji: The Next Level.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*