SLTN eerste Nederlandse partner voor ‘NVIDIA Elite Partner Compute DGX’

Nvidia’s Elite-partnership is een status die toegekend wordt aan organisaties die blijk geven van het hoogste competentieniveau op het gebied van op Nvidia gebaseerde technologieën. Vandaag sloot SLTN zich aan bij een zeer beperkt aantal bedrijven wereldwijd die zichzelf Nvidia Elite Partner mogen noemen, de hoogst haalbare status. Dat betekent dat SLTN in staat is om het hele assortiment DGX-familie supercomputers te leveren, inclusief de krachtigste DGX-2-systemen.

De status betekent dat elk bedrijf of elke organisatie die overweegt of advies zoekt om de Nvidia DGX-systemen voor GPU-gestuurde ontwikkeling van AI en Deep Learning te implementeren, contact kan opnemen met SLTN – ongeacht de grootte van dat project.

Door DGX-systemen te combineren met de best presterende storage van HPE, NetApp, Pure Storage, IBM en Dell EMC, samen met state-of-the-art netwerken van Cisco en Mellanox, biedt dit de mogelijkheid een totaaloplossing aan te bieden voor het bouwen van schaalbare infrastructuren ten behoeve van Artificial Intelligence en Deep Learning in een zakelijke omgeving.

Eugène Tuijnman, CEO van SLTN: “We zijn we erg blij met het behalen van deze zeer prestigieuze status van Nvidia. We zijn er trots op dat we niet alleen de producten kunnen leveren, maar ook onze unieke ervaring en knowhow van TeamSLTN kunnen toevoegen in de implementatie en het beheer van dergelijke complete systemen voor Deep Learning en AI-ontwikkeling, inclusief complexe netwerk- en opslagsystemen. Onze IT-Professionals van onze Business Transformation Services kunnen de klanten eveneens op Data gebied assisteren.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*