Sky Radio en LINDA. lanceren liefdespodcast in samenwerking met Lexa 

Vandaag lanceren Sky Radio en LINDA. hun eerste podcastserie Op Date Met….  Voor elk van de vier afleveringen van deze podcast gaat presentatrice Airen Mylene in gesprek met een bekende gast en bespreken zij de liefde. Zo komen de dateverhalen van Victor Abeln, Geraldine Kemper, Splinter Chabot en Zoey Ivory voorbij. De serie is ontwikkeld door de makers van Sky Radio en LINDA. en is een samenwerking met datingplatform Lexa. Op Date Met… is vanaf vandaag te beluisteren via LINDA.nl,SkyRadio.nl en JUKE.

image

Speeddaten en liefdesliedjes

Een podcast over de liefde: het moest er een keer van komen voor Sky Radio, de zender die de liefde hoog in het vaandel heeft staan met o.a. de Valentijn Top 101 en het online themakanaal Sky Radio Lovesongs. Samen met de makers van LINDA. ontwikkelden zij Op Date Met…, waarin de liefde centraal staat. Aan presentatrice Airen Mylene de taak om haar gasten de ‘rode oren’ van het lijf te vragen.  

Dat begint met een speeddate: in drie minuten tijd leert zij de persoon tegenover haar op hoog tempo beter kennen. Daarna wordt het tijd om de diepte in te gaan: wat zijn hun ervaringen op het gebied van daten eigenlijk? Welke date is hen het meest bijgebleven en waarom? Werd er gezoend en kwam er een volgende date? En welke liefdeslessen kan deze persoon inmiddels met de luisteraar delen?  

Natuurlijk speelt ook muziek een belangrijke rol in de podcast, want wie heeft er nou niet een bepaald nummer dat voor altijd doet denken aan die ene persoon? Airen ontdekt welke rol haar gasten toekennen aan muziek tijdens het daten en wat hun ultieme liefdeslied is.  

Gasten

In deze eerste serie van Op Date Met… spreekt Airen met First Dates-barman Victor Abeln, presentatrice Geraldine Kemper, schrijver en programmamaker Splinter Chabot en voormalig Miss Nederland Zoey Ivory. 

Airen vertelt: “Dankzij datingplatforms was daten nog nooit zo makkelijk, maar is dat eigenlijk wel echt zo? Mijn gasten hebben me doen inzien dat iedereen zo zijn eigen bizarre situaties, gênante bloopers, maar ook romantische succesverhalen op zak heeft. Heerlijk om hier zo openhartig met elkaar over te spreken!”

Op Date Met… is vanaf vandaag te beluisteren via LINDA.nlSkyRadio.nl en JUKE

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*