Sjoerd van Ramshorst het nieuwe gezicht van Met het Mes op Tafel

Sjoerd van Ramshorst volgt Herman van der Zandt op als presentator van Met het Mes op Tafel, de populaire kennis- en blufquiz van Omroep MAX. Op maandag 12 februarimaakt Sjoerd zijn debuut als gastheer in het welbekende café. Het Mes is dan om 19.55 uur te zien bij MAX op NPO 2. 

Tijdens de oudejaarsspecial maakten de kijkers al even kennis met de nieuwe quizmaster van Het Mes. Bekijk hier het fragmentSjoerd van Ramshorst neemt het presentatiestokje over van Herman van der Zandt, die het programma bijna negen jaar lang presenteerde, in totaal 495 afleveringen. Sjoerd is onder meer bekend als presentator van NOS Studio Sport en NOS Studio Voetbal.

Jan Slagter, directeur van Omroep MAX, is verheugd over de komst van Sjoerd van Ramshorst: “Ik ben ontzettend blij dat Sjoerd van Ramshorst het team van Met het Mes op Tafel komt versterken. Zijn ervaring als presentator, humor en stijl maken hem uitermate geschikt voor deze rol.

Sjoerd van Ramshorst is enthousiast over zijn nieuwe rol:“Voor mij is Met het Mes op Tafel al jaren de leukste quiz van de Nederlandse televisie. De combinatie van kennis en bluf vind ik schitterend. Het is een grote eer dat ik de opvolger mag zijn van Joost Prinsen en Herman van der Zandt. Ik ga m’n best doen om hun prachtige werk een mooi vervolg te geven. De komende tijd zal ik wat toonladders oefenen, zodat de ramen bij de kijkers thuis er netjes in blijven zitten. Daarnaast is het fijn om als jonge vader weer wat vaker in het café te zitten.”

Over Met het Mes op Tafel
Een kandidaat in Met het Mes op Tafel moet van alle markten thuis zijn; flink wat kennis hebben, snel kunnen rekenen en slim kunnen spelen. In Het Mes pokeren drie deelnemers met de antwoorden op de vragen. Vertrouwen ze op hun antwoorden en zetten ze flink in, passen ze óf bluffen ze zich naar de volgende ronde? Wint de slimste óf de beste bluffer? Op donderdag – in de finale – strijden de winnaars van maandag, dinsdag en woensdag om de weekbonus. Van klassieke weetjes tot ambachten, kunst, muziek en televisie; in Het Mes komt het allemaal voorbij!De redactie van Het Mes is altijd op zoek naar kandidaten. Aanmelden kan via deze link.
Met het Mes op Tafel
Vanaf maandag 12 februari
Om 19.55 uur bij MAX op NPO 2
Presentatie: Sjoerd van Ramshorst

1 Comment

  1. Herman begon de show al zingen en werd toen emotioneel. Dat denk ik want je zag alleen zijn achterkant. De twee oude heren van de Slimste mens knus naast elkaar, Brigitte Kaandorp en dan Sjoerd als toetje.
    Ik vond het een geweldige uitzending.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*