SimpelZodiak ontwikkelt en produceert nieuw factual entertainment programma ‘Tafel voor Twee’

Producent SimpelZodiak heeft een nieuw factual entertainment programma ontwikkeld en geproduceerd voor KRO-NCRV. Het feel good programma ‘Tafel voor Twee’, waarin twee mensen samen uit eten gaan, maar alleen de initiatiefnemer weet met wie en waarom, is vanaf 7 april 2021 elke woensdag acht weken lang te zien op NPO 3.Laurens Woldberg, Managing Director SimpelZodiak licht toe: 

“In Tafel voor Twee krijgen mensen de kans om iemand uit te nodigen voor een ultiem verrassingsdiner. Van liefde, spijt en blijk van waardering tot een reünie, afscheid of het delen van goed nieuws. Als ‘fly on the wall’ volgen wij met onze camera’s de intieme gesprekken aan tafel. Het programma komt op een moment waarop we allemaal hunkeren naar mooie, hartverwarmende verhalen. Sinds Corona beseffen we nog meer hoe belangrijk het contact met andere mensen is. Het leven is te kort om dingen onuitgesproken te laten. We zijn trots dat we dit programma mogen maken voor KRO-NCRV en NPO 3. En dat er inmiddels ook al de nodige interesse is uit het buitenland maakt het extra leuk. Dus wie weet zien we Table for Two straks ook nog buiten Nederland.”

SimpelZodiak, een label van Banijay Benelux dat is ontstaan ​​na de recente fusie tussen de productiebedrijven Simpel Media en Zodiak Nederland, richt zich op de ontwikkeling en productie van reality, adventure en factual content en crime programma’s. SimpelZodiak staat onder andere bekend om de sterke merken Expeditie Robinson, Hunted, Hunted VIPS, Temptation Island, Het Mooiste Meisje van de Klas, De Perfecte Verbouwing en Ik Vertrek.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*