Shula Rijxman wordt wethouder in Amsterdam

De voormalige bestuursvoorzitter van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), Shula Rijxman, wordt wethouder voor D66 in het nieuwe Amsterdamse stadsbestuur.

In haar wethouders-portefeuille zitten onder meer publieke gezondheid, digitale stad en deelnemingen.

5 Comments

 1. Dezelfde Shula Rijxman die zich vorig jaar geleden nog tegen het AD beklaagde dat ze werd verweten een D66-bestuurder te zijn? “Ik ben geframed, door de politiek en de media, alsof ik bij D66 de touwtjes in handen zou hebben.”

  Right. Dus wat is dan je eerstvolgende baantje na afscheid van de NPO? Wethouder voor D66. Niet goed voor de geloofwaardheidheid van de NPO, niet goed voor de geloofwaardigheid van Rijxman, en niet goed voor de geloofwaardigheid van D66.

 2. Shula Rijxman wethouder voor D66 in Amsterdam? Wat een grote verassing. Niet dus! En maar roepen dat de Sigrid Kaag film(of propaganda, zo u wilt)een paar maanden voor de tweede verkiezingen van woensdag 17 maart 2021 toeval was.

  Maar denk niet dat nu mevrouw Rijxman naar Amsterdam vertrekt dat het D66 gehalte bij de NPO opeens drastisch afneemt. Bij de NPO stikt het van de medewerkers die D66, Groenlinks en PVDA stemmen en allemaal naar de pijpen van de woke beweging dansen! En haal het niet in je hoofd om wat positiefs over Geert Wilders of de PVV te zeggen want dan kun je een carrière bij de NPO wel op je buik schrijven.

  En wat je bij de NPO helemaal helemaal niet hoeft te doen is aangeven de problemen met de asielzoekersopvang in Ter Apel een gevolg is van doorgeschoten massa immigratie! Dan ben je persona non grata. En daar hoef je dan geen PVV’er, FVD’er of JA21’er voor te zijn.

 3. Schande! Diverse malen kwam de NPO negatief in de media en werden ze als d66 bolwerk neergezet. Rijxman vond dat zeer onterecht toen. Zie ook https://www.mediacourant.nl/2021/10/npo-bazin-shula-rijxman-flink-over-de-zeik-dit-is-strontvervelend/

  Nu opeens is ze d66 wethouder geworden.. Dan heb je dus lak aan iedereen. Zelfs aan haar oud collega’s, want die hebben niets om zich tegen eerdere beschuldigingen te verweren. De baantjescarroussel is het ‘nieuwe leiderschap’ van d66. Bah!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*