Shula Rijxman wil Klimaatjournaal op publieke omroep


NPO-baas Shula Rijxman wil dat er een klimaatjournaal komt op de publieke omroep. Dat meldde ze vandaag tijdens het Cross Media Congres in Amsterdam.


Volgens Shula Rijxman zijn klimaatverandering en duurzaamheid dusdanig belangrijke thema’s dat ze meer structurele aandacht verdienen. Het programma moet volgens haar een dagelijks journaal worden over klimaat en niet alleen maar beschrijven hoe klimaat in gevaar is maar ook de onwaarheden daarover brengen. Het klimaatjournaal moet volgens haar door omroepverenigingen worden geproduceerd of door de NOS.

5 Comments

  1. En een BRUSSEL VANDAAG aub. Veel wetgeving komt uit Europa en hier is nauwelijks aandacht voor, de politiek verslaggevers in Den Haag lopen allemaal hijgerig achter hetzelfde nieuws aan.

    Besteed ook eens wat meer aandacht aan de Duitse verkiezingen bijv. ipv de Amerikaanse presidentsverkiezingen zo uit te melken.

    • Komt er ook een woningnoodjournaal? En een journaal over illegale migranten? Of een dagelijks bulletin over het gebrek aan politieke integriteit? Ook thema’s die meer structurele aandacht verdienen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*