Samsung TV Plus breidt uit met 4 gratis zenders

De gratis streamingdienst Samsung TV Plus breidt zijn FAST (Free Ad-supported Streaming Television)-zenderpakket uit met vier nieuwe zenders: vanaf nu zijn Top Gear, XITE, Dateline 24/7 en Studio 100 ook in Nederland te zien. Samsung TV Plus is beschikbaar op Samsung Smart TV’s vanaf 2018 en biedt meer dan 100 kanalen met internationale en nationale content zoals nieuws, entertainment, films, documentaires, sport en muziek.

Top Gear
BBC Studios, producent van het wereldwijde fenomeen Top Gear, werkt in Europa al bijna drie jaar samen met Samsung TV Plus en het Top Gear-kanaal was al een groot succes in Spanje. In Nederland en België zijn sinds 25 oktober de seizoenen 14 tot en met 22 beschikbaar. Het Top Gear-kanaal is 100% Nederlands ondertiteld.

“We zijn er trots op dat we de exclusieve FAST-aanbieder van Top Gear in de Benelux zijn,” zegt Tonnie van Schijndel, Head of Marketing TV en Audio bij Samsung Electronics Benelux. “Top Gear is een iconische serie en het is fantastisch dat oude en nieuwe afleveringen nu gratis te bezichtigen zijn voor een nog groter Europees publiek.”

Muziekplatform XITE
Ook muziekvideoplatform XITE heeft al naam gemaakt in Europa met Samsung TV Plus en presenteert nu twee nieuwe kanalen in Nederland: XITE Ultimate Throwback en XITE Kerst. XITE Ultimate Throwback is hét kanaal voor nostalgische muziekliefhebbers en XITE Kerst brengt de feestdagen rechtstreeks naar de woonkamer met de grootste kersthits. In januari zal XITE Kerst overgaan in XITE R&B Classic Jams, een kanaal met de grootste R&B klassiekers van de afgelopen decennia. De nieuwe kanalen zijn sinds 25 oktober in Nederland op Samsung TV Plus beschikbaar.

Dateline 24/7
Ontdek de true crime-verhalen van Dateline NBC, de zender die true crime introduceerde aan de wereld. Vanaf nu kunnen Samsung TV Plus-kijkers 24/7 genieten van een schatkist aan afleveringen uit het uitgebreide Dateline-archief.

“True crime is erg populair in Nederland,” stelt Tonnie van Schijndel“Dat blijkt al uit het succes van de vele true crime-podcasts. Vanaf nu kunnen de Nederlandse kijkers van Samsung TV Plus 24/7 het rijke archief van de originele true crime-zender bekijken.”

Studio 100
Het Belgische Studio 100 staat bekend om succesvolle kinderprogramma’s als Samson & Gert en Kabouter Plop. Samsung TV Plus biedt nu drie nieuwe kanalen van Studio 100: Studio 100 TV, Studio 100 Hits en het culinaire kanaal njam!, dat een antwoord geeft op de vraag ‘wat eten we vandaag’. Studio 100 is sinds 25 oktober beschikbaar in Nederland via Samsung TV Plus.

“Met Studio 100 kunnen we kinderen en volwassen in Nederland nog meer gratis kijkplezier geven,” zegt Tonnie van Schijndel“ We bieden naast een hoogwaardige programmering alleen geverifieerde en veilige reclames, zodat kinderen en volwassenen onbezorgd kunnen genieten van deze kanalen.”

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*