Samsung lanceert gratis streamingdienst Samsung TV Plus in Nederland

Samsung lanceert vandaag de streamingsdienst Samsung TV Plus in Nederland. De service geeft gratis toegang tot een breed aanbod van live on-demand content. Het is een aanvulling op de streamingapps waar gebruikers van een Samsung Smart TV nu al gebruik van kunnen maken.

Tegelijkertijd met de lancering in ons land komt de service in acht andere Europese landen beschikbaar: Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, België, Luxemburg, Ierland en Portugal. Na de recente uitrol in Australië, Brazilië, Mexico en India is Samsung TV Plus nu wereldwijd in 23 landen beschikbaar.

Met Samsung TV Plus heb je direct toegang tot nieuws, sport, entertainment en nog veel meer. Nadat het in 2015 werd gelanceerd is het wereldwijd een van de snelst groeiende streamingservices. Wereldwijd is Samsung TV Plus goed voor een totaal aanbod van meer dan 1.000 kanalen, waaronder Rakuten, Euronews Live, Filmstream en EDGEsport.

“Bij Samsung Benelux vinden we het fantastisch dat de dienst nu ook onze kant op komt. Dat Samsung TV Plus zo snel groeit, heeft alles te maken met de kwaliteit van de content, de eenvoudige toegang en dat je gemakkelijk op meerdere schermen kunt kijken. We zijn er trots op dat Nederland tot de eerste landen in Europa behoort waar we van de dienst kunnen genieten,” zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio, bij Samsung Benelux.

Samsung TV Plus geeft kijkers direct toegang tot nieuws, sport, entertainment, en nog veel meer. Het is volledig gratis en vereist geen downloads, inschrijving, credit card, abonnement of extra apparaten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*