Samsung a32 is gemaakt voor de actieve mediaprof (recensie)

De Samsung Galaxy A-telefoons zijn niet bestand alleen tegen water en stof, maar onderscheidt zich qua prijs ook van veel concurrenten.

Mediaprofessionals in de productie zoeken door hun vaak een telefoon die niet alleen een goede certificering heeft voor water- en stofdichtheid, maar ook eentje die tegen een stootje kan. Voor dat laatste zijn gelukkig diverse telefoonhoesjes, dus een hoesje voor Samsung a32 zijn er in zogenaamde booktypes, flipcases, hardcase, silicoon, maar ook voor extreme valbescherming. 

Een goed smartphonehoesje is bij dit toestel aan te bevelen, aangezien deze smartphone wat zwaarder is en de vingerafdrukgevoeligheid van de achterzijde

De Galaxy A32 oogt niet zo galant als bijvoorbeeld de Samsung S21,  maar desondanks is de afwerking netjes en oogt de smartphone niet goedkoop. Door het wat zwaardere gewicht van de smartphone en de vingerafdrukscanner aan de achterzijde is het wel aan te bevelen een hoesje om de smartphone te plaatsen dat tegen een stootje kan. Het iets zwaardere gewicht van deze Samsung komt vooral door de accu met een capaciteit van 5.000 mAh.  Afhankelijk van je gebruik kun je gerust twee à drie dagen met de accu door en dat is prettig als je voor je werk langere tijd op pad bent.

Ondanks het lichte prijskaartje van deze Samsung midrange (gemiddeld 275 euro) is het toestel van alle hedendaagse technologieën voorzien, waaronder  5G, 4G (LTE), Bluetooth 5.0, wifi, gps, nfc. Kortom een stevig toestel voor de actieve mediaprofessional met een lichte prijs.

1 Comment

 1. Ik heb de SamsungA32 en ben heel tevreden over de telefoon en ja hij is zwaarder en groter dan de SamsungS21
  Het grote scherm viel mij pas op toen ik hem uit ds verpakking haalde en daardoor ook zwaarder is dan de meeste samsung galaxymodellen ik vind het een groot pluspunt de schermgrootte en het beeld is ook goed ondanks dat er mindere previeuws over waren geschreven plus de 5 camera’s en het is ook goed dat hij aan de zware kant is je hij lijkt dan ook wel op de oude GalaxySIII qua scherm niet qua gewicht.
  Weet niet of het scherm van de A52 ook zo groot is en het accuvermogen?
  Is dit niet het geval dan blijf ik de SamsungA32 als mijn fav Smartphone gebruiken en hoop dat ik deze nog jaren te gebruiken
  En met een opslag van 128 GB en uit te breiden hoef ik mij daar ook niet zoveel zorgen te maken
  Ben er heel blij en content mee.
  Was ook een beetje verbaasd dat er hier op de site en recensie zou staan van de SamsungA32 aangezien het een oudere Samsungsmartphonemodel is

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*