Samenwerking NEP voor hybride events en live webinars

NEP is de vaste partner in broadcast faciliteiten binnen de Hallen Studio’s. Naast het leveren van faciliteiten aan alle omroepen, producenten en broadcasters in Nederland en over de rest van de wereld hebben ze ook veel ervaring aan de zakelijke kant.

Met de coronacrisis en het verplichte thuiswerken zijn digitale communicatietools als Skype, Teams en Zoom een goede oplossing voor het dagelijkse onderlinge contact en digitale meetings in kleinere groepen. Deze tools zijn alleen niet geschikt of toereikend voor bedrijfsbijeenkomsten, andere interactieve communicatie- momenten of communicatie naar een grotere doelgroep. Met de inzet van live en hybride evenementen kunnen deze groepen wel bereikt worden.

‘In deze tijd zijn we uiteraard blij met een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van camera inzet en content creëren en streamen. Door de vele ervaring van NEP wereldwijd met de technische realisatie van producties kunnen ze in een vroeg stadium aansluiten en ook een adviserende rol aannemen in het voortraject om zo een professionele en interessante invulling te geven aan het live of hybride event waarbij vooral ook de juiste boodschap overgebracht wordt op de doelgroep’, aldus de Hallen Studio’s.

De afgelopen jaren heeft NEP de broadcast faciliteiten van vele tv programma’s verzorgd in de studio’s. En nog steeds, op wekelijke basis zijn ze aanwezig bij Podium Witteman en Mondo. Ook in de afgelopen jaren met programma’s als Mag Dat? en DWDD Summer School waren zij aanwezig.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*