JUKE maakt radio, non-stop muziek en podcasts nóg toegankelijker

[ADVERTORIAL] Radio-, muziek- en podcastplatform lanceert verschillende productintroducties

JUKE lanceert een reeks nieuwe productfeatures en -innovaties om gebruikers nog sneller en makkelijker toegang te geven tot alles wat de wereld van radio, non-stop muziek en podcasts te bieden heeft. Met de JUKE Connect feature vergroot JUKE bijvoorbeeld de toegang tot verschillende apparaten, High Definition audio zorgt voor een betere luisterervaring en de introductie van de Huawei quick app vergroot de beschikbaarheid.

Patrick Goldsteen, Director Digital Product JUKE: “We zijn er voor iedereen die graag radio luistert én het aanbod van streaming (non-stop) muziek en podcasting wil ontdekken. In deze periode van thuiswerken zien we dat luisteraars, niet alleen veel meer luisteren, maar ook massaal verschillende devices gebruiken. In deze tijden hebben radio en muziek een sterke rol in het verbinden van luisteraars en draagt het bij aan positieve energie in Nederland. Met JUKE bedienen we deze behoeftes door het lanceren van nieuwe productintegraties die de verbinding en toegankelijkheid vergroten.”

JUKE Connect
De JUKE-app fungeert als een centrale bediening voor (smart)speakers thuis door deze met elkaar te verbinden. Na Chromecast en Bluetooth is nu ook Airplay in de app beschikbaar. Luisteraars met een HEOS of Google Nest kunnen vanaf vandaag ook audio afspelen via de app.

HD Audio op SONOS
JUKE biedt standaard en exclusief High Definition audio aan via de JUKE-app op SONOS. Voorheen was dit alleen beschikbaar na registratie en login. Vanaf nu is deze kwaliteit de standaard voor iedereen die via JUKE op SONOS luistert naar audiocontent van Talpa.

Huawei Quick App
Gebruikers van een nieuw Huawei device kunnen niet meer terecht bij de Google Play Store en daar speelt JUKE op in door de JUKE-app beschikbaar te stellen in de Huawei App Gallery. In de app vindt de luisteraar alle radiozenders en non-stop muziek.

TALPA NETWORK
Talpa Network is de onderneming waarbinnen John de Mol zijn (multi)media-activiteiten heeft ondergebracht. Talpa Network bestaat uit de onderdelen Events, TV (o.m. SBS6, Net5, Veronica en SBS9), Radio (o.m. 538, Sky Radio, Veronica en Radio 10), Social (o.m. Social1nfluencers, StukTV en New Wave), Digital (o.m. KIJK, JUKE en VoetbalTV), LINDA. en de eCommerce divisie (o.m. VakantieVeilingen en Actievandedag) en Talpa Gaming. Ook het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) maakt deel uit van het concern. Deze onderdelen worden ondersteund door Media Solutions & het Bureau en Technology. Met dit netwerk is het Nederlandse multimediabedrijf meer dan relevant voor de consument en de adverteerder.

John de Mol is de bedenker van een aantal wereldwijde blockbuster formats, zoals Big Brother, Deal or No Deal en The Voice. Voor laatstgenoemde show ontving hij vier Emmy Awards. Zijn laatste productiemaatschappij, Talpa Media, is in 2015 overgenomen door het Britse ITV.

Over JUKE
JUKE, een bedrijfsonderdeel van Talpa Digital, is hét gratis radio-, podcast- en muziekplatform van Nederland. Het is een aggregator voor luisteraars en een distributieplatform voor makers van audio content. JUKE heeft meer dan 200 radiozenders, de beste podcasts en non-stop muziek in elk genre en voor ieder moment. Gratis en allemaal op één plek. JUKE biedt multi-device toegang en gebruik: JUKE.nl, Sonos, Chromecast, Airplay, HEOS, App Store, Google Play, Google Assistant, Samsung Smart TV, Android TV en CarPlay. Adverteerders bereiken met onze unieke technologie een enorm publiek en specifieke doelgroepen.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*