Samenwerking iMMovator en Beeld en Geluid Cross Media Cafés

iMMovator en Beeld en Geluid gaan intensief samenwerken bij de organisatie en ontwikkeling van de Cross Media Cafés. Dit John Leek (manager creative industrie en media van Beeld en Geluid) en Freek van ’t Ooster (directie iMMovator) vandaag tijdens het Cross Media Café ‘Uit het Lab’ bekendgemaakt.

Er was al een hechte samenwerking tussen beide partijen met het jaarlijkse media-event ‘Media Jaarcongres’ en Hilversum Media Campus. Eind 2016 is deze samenwerking uitgebreid met de gezamenlijke organisatie van de Cross Media Cafés. De laatste drie cafés zijn al bij Beeld en Geluid gehouden en ook achter de schermen werken de organisaties samen aan de programmering. De samenwerking wordt nu voortgezet.

John Leek: “Beeld en Geluid en iMMovator delen de ambitie bij te dragen aan kennisontwikkeling, kennisdeling en innovatie om zo de media-industrie een stap verder te brengen. Door het bundelen van de kennis en expertise van beide partijen geven we de aankomende Cross Media Cafés een spannende nieuwe impuls.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*