Samenwerking DutchMedia Podcast en Audiohuis

Op 1 april 2024 slaan DutchMedia Podcast en Audiohuis de handen ineen . Taco Jelgersma en David de Jong, de vertrouwde stemmen achter DutchMedia Podcast, bundelen nu hun krachten met Audiohuis, waardoor de podcast een frisse wind van creativiteit en expertise krijgt.

DutchMedia Podcast, gepresenteerd door journalist David de Jong en ondernemer Taco Jelgersma, is een tweewekelijkse duik in de wereld van media, marketing en telecom. Met een combinatie van serieuze analyse en een dosis humor, weten ze luisteraars te boeien en te informeren over de laatste ontwikkelingen in deze snel evoluerende industrieën.

Taco Jelgersma meldt: “Deze podcast is voor iedereen die geïnteresseerd is in de steeds meer in elkaar overlopende vakgebieden marketing, media en telecom. En voor iedereen die geïnteresseerd is om te luisteren naar mensen die er ook niet álles van weten, maar die wel bereid zijn hun ongezouten mening te geven.”

David de Jong vult aan: “We maken de podcast met de insteek ‘neem wat je doet serieus, maar jezelf – en alle mensen in de industrie – niet. Dat doen ze zelf wel.”

De nieuwe samenwerking met Audiohuis belooft een verdere verbetering van de luisterervaring. Audiohuis zal zorgen voor een vlekkeloze productie van de DutchMedia Podcast. Ze bieden expertise op het gebied van voorbereiding, scripting, organisatie en distributie, waardoor DutchMedia Podcast meer diepgang en professionaliteit krijgt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*