Sam Hagens vervangt Wilfred Genee bij BNR

Vrijdag 24 mei maakt Sam Hagens zijn presentatiedebuut op BNR Nieuwsradio. Als tijdelijke vervanger van Wilfred Genee neemt hij de leiding over het programma The Friday Move. Hagens is geen onbekende voor BNR, waar hij eerder al als sidekick van Genee aanschoof.

Sam Hagens is bekend geworden door zijn werk als politiek verslaggever voor Hart van Nederland op SBS6. Hij is regelmatig te zien als politiek duider en verslaggever in de populaire talkshow Vandaag Inside. Daarnaast presenteerde hij enkele maanden de talkshow HLF8 op SBS.

“Het is een grote eer om Wilfred te mogen vervangen. The Friday Move is een van de leukste radioprogramma van Nederland, de sfeer is er fantastisch en inhoudelijk altijd scherp,” aldus Sam Hagens.

The Friday Move wordt op vrijdag 24 mei tussen 16.00 uur en 18.30 uur live uitgezonden vanuit de Legend Lounge in het PSV stadion in Eindhoven. Wilfred Genee keert een week later terug als presentator van het programma.

4 Comments

  1. Goede keuze! Alleen de laatste tijd wil hij erg graag zijn eigen politieke voorkeur laten doorschemeren. Moet ie niet doen en is nergens voor nodig.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*