RTV Drenthe lanceert non stop tv-zender Dreuge Worst TV

RTV Drenthe kondigt met veel enthousiasme de lancering aan van een opmerkelijk nieuw themakanaal: Dreuge Worst TV. Vanaf volgende week maandag krijgen kijkers de mogelijkheid om 24 uur per dag live het fascinerende droogproces van worsten aan de wiemel te volgen, exclusief op de website van RTV Drenthe.

De keuze om Dreuge Worst TV te introduceren komt voort uit de groeiende populariteit van Slow-TV, volgens Martin van der Veen, eindredacteur RTV Drenthe. “We hebben gemerkt dat ons publiek steeds meer interesse toont in Slow-TV. Met Dreuge Worst TV willen we inspelen op deze behoefte en onze kijkers een unieke ervaring bieden.

Van der Veen benadrukt dat dit nieuwe themakanaal perfect past binnen de recente ontwikkelingen binnen de Drentse omroep. “Vorig jaar hebben we met succes Radio Drénts en Blues Radio Drenthe gelanceerd, twee themakanalen waar de hele dag door specifieke muziekgenres te beluisteren zijn. We zijn erg benieuwd of een kanaal met bewegende beelden ook op dezelfde enthousiaste reacties kan rekenen bij ons publiek.

Dreuge Worst TV – live te zien op TV Drenthe vanaf maandag 1 april 11.30 uur.
De officiële lancering van Dreuge Worst TV staat gepland voor maandag 1 april om 11.30 uur. Vanaf dat moment kunnen kijkers het droogproces van de worsten live volgen via het speciale kanaal op rtvdrenthe.nl/dreugeworst, waar het 24 uur per dag beschikbaar zal zijn. Na ongeveer twee weken, wanneer de worsten volledig zijn gedroogd, zal een evaluatie plaatsvinden met de betrokkenen. “Natuurlijk onder het genot van een stukje vers gedroogde worst,” voegt Van der Veen met een knipoog toe
 

7 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*