RTL5 vernieuwt So You Think You Can Dance

So You Think You Can Dance verhuist naar het voorjaar en krijgt een nieuwe presentatrice. Eline De Munck vervangt An Lemmens als presentatrice tijdens de audities en de bootcamp. Daarnaast verwelkomt het programma Min Hee Bervoets als nieuw jurylid. De audities worden bovendien strenger. Komend voorjaar zendt RTL5 alweer het zesde seizoen uit van het dansprogramma.

Het nieuwe jurylid vult het team aan dat verder bestaat uit Dan Karaty, Ish Aït Hamou en Jan Kooijman. Bervoets werkte eerder als choreografe al mee aan de dansprogramma’s ‘So You Think You Can Dance’ en ‘The Ultimate Dance Battle’ en in het najaar van 2014 nam ze plaats in de jury van het Vlaamse programma ‘Dansdate’. 

“Ik ben een grote liefhebber van dansprogramma’s. Ze vormen een echte springplank voor potentieel danstalent, dat ik met veel plezier vanaf de eerste rij wil ontdekken. Al acht jaar jureer ik in de professionele danswereld, bij wedstrijden en in dansscholen. Als jurylid bij ‘Dansdate’ heb ik het gevoel van jureren helemaal te pakken gekregen en ik ben dus heel enthousiast met mijn plek in de jury van ‘So You Think You Can Dance’.” – Min Hee Bervoets

Nieuwe presentatrice
Presentator Dennis Weening blijft presentator, maar krijgt twee sidekicks. Eline De Munck vervangt An Lemmens vanwege zwangerschapsverlof tijdens audities en bootcamp. Vanaf de liveshows is Lemmens weer te zien bij So You Think You Can Dance.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*