Press Officer bij productiehuis

Voor dit grote internationaal opererende productiebedrijf zijn wij op zoek naar een zeer ervaren Press Officer.

Als Press Officer breng jij, via je eigen netwerk en externe media, formats van dit productiehuis onder de aandacht in alle landen waarin dit bedrijf al opereert of wilt opereren. Je werkt nauw samen met PR- en communicatie professionals bij de joint ventures en partners in de betreffende markten.

Daarnaast zal je je ook nog bezig houden met de woordvoering voor dit bedrijf. Hieronder valt ook de publiciteit van het managementteam, inclusief hun optreden in het openbaar, alle aanvragen hiervoor, het houden van voorgesprekken etc.

Tot slot houd je je bezig met interne communicatie en het up-to-date houden van de website.

Voor het goed vervullen van de functie is een WO of HBO-opleidingsniveau in een relevante richting gewenst. Daarnaast vragen wij een ruime ervaring in de media-industrie inclusief een uitgebreid nationaal en liefst ook internationaal media-netwerk. Verder heb je ervaring met sociale media, ben je naast het Nederlands ook uitstekend in het Engels, zowel in woord als geschrift, heb je aantoonbare schrijfervaring en ruime sociale vaardigheden. 

De dynamiek van de functie brengt met zich mee dat ook (ver) buiten kantooruren jouw inzet als teamspeler wordt gevraagd.

Steekwoorden: Strategische PR en woordvoering | Sociale vaardigheden | Netwerk in de (internationale) media | Flexibiliteit | Vakman/vrouw met uitstraling | Netwerker pur sang | Fulltime uitdagende job | Bijzondere uitdrukkingsvaardigheden in Nederlands en Engels

Kun jij jezelf vinden in bovenstaande steekwoorden? Ben jij klaar voor die volgende uitdaging? Mail dan naar info@born4jobs.nl 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*