Roos Ouwehand op De Perstribune van MAX

Scenarioschrijfster Roos Ouwehand en vechtsporter Melvin Manhoef zijn komende zondag te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX. Tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.


Margreet Reijntjes | © Janita Sassen/MAX

Roos Ouwehand, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is bekend als actrice, columniste en scenarioschrijfster. Ouwehand schreef onder meer het scenario van de BNNVARA-serie Oogappels, dat deze maand aan zijn vierde seizoen is begonnen. Roos brak door als actice; ze speelde onder meer in Filmpje! en was ‘Zeeuws Meisje’ in de gelijknamige tv-serie.

Melvin Manhoef, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is een van de bekendste kickboksers en MMA-vechters van Nederland. Vrijdag 23 september vecht Melvin in Dublin zijn allerlaatste partij. Daarmee komt een eind aan een lange loopbaan die Manhoef verscheidene internationale titels opleverde. De vechtsporter heeft een eigen sportschool in Hoofddorp en organiseert zelf ook sportevenementen. Zoon Million is voetballer bij Vitesse.

Mediadeskundige Ron Vergouwen gaat in zijn archief op zoek naar passende en verrassende fragmenten bij beide gasten. Ook reikt Vergouwen traditiegetrouw zijn Mediaweek Awards uit voor het meest opvallende radio- en tv-moment van afgelopen week.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*