Ron Fresen en Guus Hiddink op De Perstribune van MAX

Zondag 31 oktober zijn journaalverslaggever Ron Fresen en voetbaltrainer Guus Hiddink te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Ron Fresen, de mediagast in het eerste uur tussen 12.00 en 13.00 uur, is bekend als politiek verslaggever bij de NOS. Deze maand bracht hij een boek uit over zijn werk bij het AchtuurjournaalAcht jaar Achtuur. Daarin onthult hij, dat hij sinds 2018 lijdt aan een ongeneeslijke vorm van prostaatkanker. Mede daarom maakte Fresen bekend volgend jaar te stoppen bij de NOS. 

Guus Hiddink, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, is voormalig voetballer en voetbaltrainer. In september kondigde hij aan met pensioen te gaan, maar Hiddink lijkt nu al weer van zijn schreden terug te keren. Hiddink was onder meer trainer van PSV en van de nationale elftallen van onder andere Nederland, Zuid-Korea en Rusland. Zelf speelde hij onder meer bij De GraafschapPSV en de Washington Diplomats.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes. 

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
MAXVandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*