Ron Brandsteder terug bij MAX op NPO Radio 5

Vanaf 1 maart 2019 presenteert Ron Brandsteder wekelijks het programma Ron wacht op de nacht bij MAX op NPO Radio 5. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek.

Na een korte afwezigheid keert Ron Brandsteder vanaf 1 maart 2019 terug als presentator bij MAX op NPO Radio 5, dat maakte hij zojuist bekend in Haandrikman!. In Ron wacht op de nacht strooit hij zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars. 

Ron Brandsteder: “In september heb ik plaatsgemaakt voor mijn goede vriendin Tineke de Nooij, waarbij gekeken zou worden naar een andere plek voor mij in de toekomst. Ik ben heel blij dat ik vanaf 1 maart tussen 22.00 en 00.00 uur weer op NPO Radio 5 te horen ben, want ik hou van radio en mooie muziek!

MAX-directeur Jan Slagter: “Het is fijn om Ron weer bij MAX te mogen verwelkomen. Met zijn jarenlange ervaring, warme stemgeluid en gevoel voor humor creëert hij de ideale sfeer voor een mooie vrijdagavond op NPO Radio 5.

Ron wacht op de nacht
Vanaf 1 maart 2019 elke vrijdagavond
Van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Presentatie: Ron Brandsteder
www.maxvandaag.nl 

1 Comment

  1. Ik verheug me altijd op vrijdagavond want de muziek van Ron en de erbij horende gedichtjes en gesprekken is nét even anders dan de andere avondshows van 22.00 tot middernacht. Heel goede keuze van songs en leuke verhalen. Ga zo door Ron! Addy Weber

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*