Ron Brandsteder pakt uit in december én gaat verhuizen!

Op 26 december staat Ron’s Radioshow geheel in het teken van de kerstgedachte. Een week later verhuist Ron’s RadioShow naar een ander tijdstip. Het NPO Radio 5-programma begint vanaf dan niet om 14.00, maar om 12.00 uur. De ingrediënten blijven ongewijzigd: vrolijke quizzen zoals ‘Geen Ja Geen Nee’ en ‘De Cover Quiz’, muzikale pareltjes én een gezonde dosis humor.

 

Aan de verhuizing gaat nog een aantal feestelijke uitzendingen vooraf. Zo pakt Ron op 5 december flink uit met een leuke Sintspecial. De goedheiligman wordt uitgedaagd voor een spelletje ‘Geen Ja Geen Nee’. Ook zijn er bijzondere prijzen te winnen met de ‘Stooi-song’ en de ‘Raad-Klaas’… en zingen is winnen!

Ook op 12 december viert Ron’s RadioShow feest, want op de radio moet natuurlijk wel stilgestaan worden bij de verjaardag van Frank Sinatra. Ron laat niet alleen de beste nummers van ‘The Voice’ horen; ook gaat hij op zoek naar mooie verhalen en bijzondere opnames. Tevens schuift Sinatra-kenner Dick Schwarz aan.

Op 26 december staat Ron’s Radioshow geheel in het teken van de kerstgedachte. Iedereen die zomaar iets liefs wil zeggen, iemand een hart onder de riem wil steken of iemand wil bedanken, kan Kerstman Ron benaderen om die boodschap over te brengen. Deze boodschappen dienen vóór 15 december ingestuurd te worden via de website van Ron’s RadioShow (www.ronsradioshow.nl).
 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*