Roel Maalderink op De Perstribune van MAX

Programmamaker Roel Maalderink en rolstoeltennisster Diede de Groot zijn zondag 16 oktober te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.


Margreet Reijntjes | © Janita Sassen/MAX

Roel Maalderink, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, begint komende week aan een nieuwe reeks van zijn satirische programma Plakshot. Vanuit zijn eigen huis neemt Maalderink – samen met zijn broer Jos – het leven en de actualiteit door, daarbij onder meer geholpen door talkshowhost ‘Evert Jinek’. Maalderink begon zijn medialoopbaan ooit als stagiair bij het satirische programma Draadstaal. Landelijke bekendheid kreeg hij met zijn Voxpop-serie, waarin hij opvallende straatinterviews afnam bij gewone Nederlanders.

Diede de Groot, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is momenteel veruit de beste rolstoeltennisster ter wereld. Vorige maand was ze nog overtuigend de beste in de US Open en daarmee voltooide ze voor het tweede jaar op rij de zogeheten Calendar Slam: de eindoverwinning in alle grandslamtoernooien van een seizoen. De Groot heeft nu 16 grand slams achter haar naam. Sinds 2018 staat ze bovenaan de wereldranglijst. De Groot doet sinds haar zevende aan rolstoeltennis.

Mediajournalist Ron Vergouwen gaat in zijn archief op zoek naar passende en verrassende fragmenten bij beide gasten. Ook reikt Vergouwen traditiegetrouw zijn Mediaweek Awards uit voor de meest opvallende radio- en tv-fragmenten van afgelopen week.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*