Roel Geeraedts te gast op De Perstribune

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt zondag opnieuw twee toppers uit de sport- en mediawereld. Midden-Oosten-correspondent Roel Geeraedts en oud-zwemster Hansje Bunschoten. Hallo Nederland-presentator Jeroen Latijnhouwers vervangt deze zondag Govert van Brakel.

Roel Geeraedts (1973) zit in zijn laatste maanden als Midden-Oosten-correspondent voor RTL Nieuws. Na vijf jaar komt hij terug in Nederland. Een gesprek over zijn ervaringen in het Midden-Oosten en zijn toekomst in Nederland.

Ook Hansje Bunschoten (1958) neemt in de uitzending plaats.  Zij zwom als 14-jarige al mee op de Olympische Spelen in München. Het supertalent brak daarna echter niet definitief door. Wel werd ze bekend als presentator van sportprogramma’s. Een gesprek over sport, ziekte en positief in het leven staan.

Verslaggever Jules van der Wardt, alias De Vliegende Keep, is te gast bij Robert Molenaar, de trainer van Volendam. Recensent Ron Vergouwen heeft het over ‘reboots’; het nieuw leven inblazen van oude tv-successen.
 
MAX: De Perstribune
Zondag 9 augustus
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1
www.deperstribune.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*