Charles Groenhuijsen en Benno Roozen in de TinekeShow

Het NPO Radio 5-programma TinekeShow van MAX ontvangt volgende week onder anderen Charles Groenhuijsen en Wilma van der Maten. Presentatrice Tineke de Nooij geniet van een welverdiende vakantie, Jan Rietman neemt deze week de presentatie op zich.

 

Thijs Groot Wassink is op maandag 10 augustus te gast. Hij stelde samen met andere fotografen ‘The Chinese Photobook’ samen; een enorm fotoboek met verzamelde foto’s over China, het land dat hij daarvoor regelmatig bezocht.

Op dinsdag 11 augustus komt voormalig Amerika-correspondent Charles Groenhuijsen langs. Hij praat met Jan over de Amerikaanse verkiezingen. Ook schreef hij recent een boek over Obama, getiteld: Oh, oh, Amerika.

Jingle-kenner Benno Roozen is op woensdag 12 augustus te gast. Hij is waarschijnlijk één van de grootste jingle-kenners van Nederland. Hij is prominent lid van het Jingle Genootschap en schreef er een boek over. Tijdens het gesprek met hem komen natuurlijk ook een groot aantal oude jingles voorbij.

Op donderdag 13 augustus komt Gijs van den Berg praten over de verdwijning van ouderwetse koffiehuizen. Hij fotografeerde een groot aantal van deze typische buurthuizen waar nog filterkoffie wordt geschonken en de klanten niet allen voor de gratis wifi komen.

Op vrijdag 14 augustus is Wilma van der Maten te gast bij Jan Rietman. Deze week komt haar boek ‘Vergeten door het vaderland’, uit over de terugkeer van vele Nederlanders naar hun vaderland uit Indonesië vlak na de Tweede Wereldoorlog.

TinekeShow is dagelijks te beluisteren op NPO Radio 5 Nostalgia, met daarin een studiogast, de ‘Blijmakers’, het spel ‘3-in-1’ en een vraag voor de luisteraars. NPO Radio 5 Nostalgia is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+) en tot 1 september 2015 ook via de AM.

MAX
TinekeShow – 10 t/m 14 augustus 2015
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
www.TinekeShow.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*