Robert ten Brink vindt zichzelf al lang niet meer de ideale presentator

In aflevering 3 van de podcast van Ruud de Wild, 30 MINUTEN RAUW, is presentator Robert ten Brink te gast.

Samen praten ze een half uur over herkend worden op straat en het ‘rondlopen als Robert ten Brink’, het op school zitten met Peter R. de Vries, het zijn van een pleaser en het hebben van sterallures, zijn onbegrensde zelfverzekerdheid, de recalcitrante kant van Robert ten Brink. Hij geeft ook aan dat hij zichzelf niet als ‘de ideale tv-presentator’ meer ziet.

Ten Brink: ‘Nee. Al lang niet meer. Wat dat betreft zijn er wel, is er wel een nieuwe generatie opgestaan waarvan ik denk ‘tuurlijk, zo gaat dat dan’. Die zijn jonger natuurlijk En frisser. Sommige vind ik erg goed, ja. Het zijn er altijd maar een paar die goed zijn.”

Vroeger waren er volgens hem niet meer goede mensen op televisie. ‘Nee, helemaal niet. Kijk naar mezelf. Toen ik begon was het helemaal niks, maar ik heb door het systeem wat er toen was de kans gekregen om het te ontwikkelen. Die kans hebben jonge mensen natuurlijk nu bijna niet meer. Het moet allemaal meteen bam of het is weer weg. Maar er zijn er wel een paar hele goeie. Ik vind dat bij RTL nu ook een heel goed team opstapt’, aldus Ten Brink.

De televisiepresentator krijgt een eigen Valentijn-special op radiozender 100% NL. Het programma is op zondag 14 februari van 15.00 tot 20.00 uur te horen en staat volledig in het teken van de liefde, zo werd maandag bekendgemaakt.

Beluister hier de gehele podcast

4 Comments

  1. Ik vind dat bij RTL nu ook een heel goed team opstapt.’, aldus Ten Brink.

    Opstappen betekent volgens mij: weggaan.
    Bedoelt hij dit echt?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*