Robert Jensen gaat dagelijks uitzenden

Robert Jensen heeft in zijn laatste Youtube-uitzending bekendgemaakt dat hij vanaf augustus elke werkdag een uitzending gaat maken.

“Ik heb je vorige week beloofd dat ik je zou vertellen wat onze toekomstplannen hiermee zijn”, aldus Jensen in de aflevering van afgelopen vrijdag. “Nou ik heb meteen al goed nieuws: wij gaan vanaf eind augustus niet minder Jensen doen, maar we gaan meer Jensen doen. We willen van dit een maandag tot en met vrijdag-ervaring maken. Dus dat je eigenlijk gewoon elke werkdag dit geluid te horen krijgt. Dit is het belangrijke geluid, het is het echte geluid, het geluid van gezond verstand, en ook het winnende geluid. Het geluid van nu, maar ook het winnende geluid van de toekomst.”

Wegens teleurstellende kijkcijfers stopte RTL enkele maanden geleden al na één seizoen met Jensen. Naast zijn Youtube-uitzending zal Jensen ook side-kick worden in het programma Business Class van Harry Mens.

9 Comments

  1. Hoe vaak hebben Van Nieuwkerk, De Volkskrant, Klaver, Pauw, Jinek geroepen dat ze “het echte geluid” zijn? Oh ja: nul keer. Jensen, Baudet, Wilders roepen het keer op keer. Het is hetzelfde als roepen dat je beroemd bent. Als je echt beroemd bent, hoef je dat niet te roepen. Als je echt de stem van het volk vertegenwoordigt, hoef je dat niet te claimen. Stop met dat kleinzerige gecalimero en ga je gewoon eens bezig houden met wat je wilt zeggen in plaats van de hele dag te zwelgen in je miskenning.

    • Goed gezegd. Jensen zegt inhoudelijk helaas niks (meer). Kom met inhoud, dan word je vanzelf het echte geluid. Maar helaas. Zoals hij zelf zou zeggen “diepgang van een plas water”. Jammer, want het is een intelligent mens. Maar loze teksten schreeuwen is blijkbaar ludieker ofzo.

    • Hoevaak hebben eva jinek pauw enz ubherhaut het over de conclusies van Jensen gehad of die ontkracht? In plaats daarvan word hij weggestopt in een doofpot en door iedereen maar neer gezet als idioot. Terwijl media moet neutraal blijven over alles dus ook over thrump. Maar in plaats daarvan wordt je een mening geleverd in plaats van feiten. Ik ben geen fan van Jensen maar alles mag wel een stuk neutraler. Hier in Nederland

  2. Hoevaak hebben eva jinek pauw enz ubherhaut het over de conclusies van Jensen gehad of die ontkracht? In plaats daarvan word hij weggestopt in een doofpot en door iedereen maar neer gezet als idioot. Terwijl media moet neutraal blijven over alles dus ook over thrump. Maar in plaats daarvan wordt je een mening geleverd in plaats van feiten. Ik ben geen fan van Jensen maar alles mag wel een stuk neutraler. Hier in Nederland

  3. Of nog een voorbeeld voor de Europese verkiezingen wordt de fvd aangevallen op iets wat gezegd is over vrouwen terwijl dit niks met de verkiezingen te maken heeft maar de linkse media dit keer op keer blijft publiceren en uitmelken om de aandacht van het echte probleem af te leiden dat de fvd de grootste wordt zo gebeurde dat bij pim zo gebeurd het weer.

  4. Er is wetenschappelijk bewezen dat mensen met macht veel beinvloebaarder zijn voor corruptie dan mensen zonder macht. Wat is de machtigste nieuwsplatform in Nederland? De nos

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*