Rob van Someren en Richard Krajicek op De Perstribune

Zondag 2 februari zijn Radio 10-dj Rob van Someren en oud-tennisser Richard Krajicek te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Rob van Someren, de mediagast in De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is een van de populairste dj’s van Nederland. Elke werkdag is hij tijdens de avondspits op Radio 10 te horen met zijn programma Somertijd. Het programma werd dit jaar voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Gouden RadioRing.

Richard Krajicek, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is druk met de laatste voorbereidingen van het ABN Amro Tennistoernooi in Rotterdam. Dit jaar wordt het ATP-toernooi voor de 48ste keer gehouden. Sinds 2004 is Krajicek directeur van het toernooi dat hij zelf in 1995 op zijn naam schreef.

In De Perstribune signaleert de vaste mediakenner Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. 

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1

1 Comment

  1. van Someren is de enige Radio-Maker die aanspraak zou kunnen/mogen maken op het toekennen van de Radio-Ring ( als het beestje maar ’n naam heeft) . Rob maakt al vele jaren , volgens mij meer dan 30 jaar, ’n prima, onderhoudend én humorvolle radio-show. De juryleden die menen dat VI- het beste radioprogamma heeft, hebben zich alwéér vergist. De dooddoener dat het ’n publieksprijs is , heeft zichzelf achterhaalt. Nee, iemand heeft gemeend deze prijs aan kwebbeltante Genee , “jaja jaja hier ist’ie “,te moeten toekennen. Hier zit iets anders achter . Bah !!!!!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*